De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

Hallo allen,

Graag stel ik mij even voor, aangezien ik jullie nieuwe voorzitter ben geworden.

Mijn naam is Marieke Henselmans, getrouwd met Arnold Henselmans en trotse moeder van Anna(18), Loes(16), Jan (14) en eigenaar van 2 lieve paarden Vasco en Abby.
Dat ik een aantal jaren terug in de prachtige omgeving van Schoorl ben komen paardrijden en lessend lid ben geworden van onze vereniging, werd ik gemotiveerd door Mirjam en

Suzan( activiteitencommissie ) om eens mee te gaan naar de bestuursvergadering.
Zij hadden het gevoel dat, dat wel wat voor mij zou zijn! Samen met Arienne ( onze nieuwe secretaris) hebben wij een tijdje meegedraaid. Mijn man zegt altijd, “als je een club de moeite waard vind, moet je er wat voor doen!!!” Nou je ziet het, i
k ga mij inzetten voor onze vereniging. Zoals jullie begrijpen is mijn hobby, paarden, daarnaast wandel ik graag, golf af en toe en hou van gezellig en lekker eten.

Voor mijn werk verhuur ik een ruimte voor vergaderingen en /of trainingen buiten de deur, www.lounge42.nl Daarnaast poets ik het kantoor van ons bouwbedrijf, www.henselmans.nl, dit doe ik om de paarden te bekostigen!

Wat ik graag wil bereiken samen met ons bestuur en jullie:
Is trots zijn op onze rijvereniging en een ieder te betrekken bij onze vereniging , ik wil jullie dan ook vragen, als jullie ideeën , plannen en of wensen hebben , mail of bel mij , zodat ik mij voor jullie kan inzetten!!!

Ik hoor of zie jullie graag!

Tot ziens,

Met vriendelijke groet,
Marieke Henselmans