Menlessen 2016

Na het succes van de recreatieve menlessen in 2015, willen we hier in 2016 weer mee doorgaan!

Ook dit jaar zullen de menlessen op donderdagavond (1x per 3 weken) gegeven worden door Jan Tuin van koetsiersbewijs Heemskerk. Deze zeer ervaren en in de menwereld bekende instructeur komt dan 1x per 3 weken naar onze club om ons les te geven met onze eigen aanspanning op het grasterrein waar we lekker de ruimte hebben, in de periode van eind april/begin mei tot oktober (afhankelijk van het weer en de staat van het gras).

Het idee is om met een vaste groep menners de kosten te dragen van de les. Je wordt dan minstens basislid van de club ( €50,- per jaar) en betaalt jouw deel van de les mee, al naar gelang het aantal menners in de groep zitten en het aantal lessen dat georganiseerd wordt op jaarbasis.

De schatting is dat we ca. 12 lessen organiseren wat met voldoende deelnemers rond € 80,00 per persoon op jaarbasis voor de lessen gaat kosten.

Lijkt het je wat om bij de Duinridders te komen mennen en je aan te sluiten bij de recreatieve mennersgroep? Laat dit dan weten via email naar info@duinridders.nl tav Menlessen/Sanne

Dan houden we je op de hoogte wanneer we genoeg deelnemers hebben en weer kunnen starten. Het voornemen is om de eerste menles eind april / begin mei 2016 te starten.

Met vriendelijke groeten,

Sanne Zwirs
Recreatiecommissiemenlessen header