Clubkampioenschappen 2017

Wat was het een geslaagde dag met prachtig weer! Alle deelnemers hebben met volle teugen genoten!

Wij feliciteren onze clubkampioenen 2017:

Desiree Heins – Clubkampioen paarden wedstrijdrijdend

Marieke Henselmans – Aspirant kampioen Paarden

Channa Okhuijzen- Aspirant kampioen pony’s

De foto’s kun je vinden op facebook.

Zondag 3 september 2017: Onderlinge wedstrijden om het Clubkampioenschap 2017

Deze dag is voor alle leden, paarden en pony’s, voor zowel de wedstrijdruiters als de niet-wedstrijdruiters, de menners als ook de recreatieve leden.

Er zijn verschillende onderdelen waarbij gestreden wordt om de club-titels voor 2017, maar het is voornamelijk een gezellige clubdag voor groot en klein. Verder is er traditiegetrouw een kleine paarden- en ponysportartikelen markt. Alle info vind je

Tot zondag! Zorg dat je vóór 10.00 uur aanwezig bent, en dat er iemand is om je paard/pony vast te houden tijdens het parcours lopen (gezamenlijk).

Aanmelden voor de Clubkampioenschappen via de mail op: secretariaat@duinridders.nl vermeld daarbij het volgende:
naam / naam paard of pony / categorie pony / wedstrijdrijdend of recreatief / klasse dressuur / klasse springenWedstrijdruiters:
De wedstrijdruiters strijden om het Clubkampioenschap 2017 door deelname aan de volgende onderdelen: Dressuur – Springparcours – Tally Ho.
De wedstrijdruiters starten in de klasse, waarin ze bij de KNHS zijn ingedeeld.
(betreffende klassen even doorgeven in je aanmeldingsmail).Niet-wedstrijdruiters/Aspiranten:
De niet-wedstrijdrijdende ruiters strijden om het Aspirantenkampioenschap 2017 door deelname aan de volgende onderdelen: Dressuur klasse B – Springparcours klasse B/BB – spel/vaardigheidsparcours.De beginnende pony-ruiters kunnen in plaats van de klasse B ook een dressuurproef zonder galop doen, de zgn. Stap- en drafproef.

Download hieronder de Dressuurproeven voor de Clubkampioenschappen :
Bixie AA: proef 2 / Bixie A: proef 4  / Bixie B1: proef 6: download hier de Bixie proeven
Impuls: Stap en draf proef 85
B: proef 3 / L1: proef 7 / L2: proef 11 / M1: proef 15 / M2: proef 19 / Z1: proef 23 / Z2 pony: proef 91 / Z2 paarden: proef 27 / ZZLicht (paarden): proef 31Menners:
De menners strijden om het Men-kampioenschap 2017 door deelname aan de volgende onderdelen: dressuurproef nr. 55

Vaardigheidsproef.Oefenspringparcours:
Deze dag kun je ook deelnemen aan een Oefenspringparcours voor paarden en pony’s (telt niet mee voor het clubkampioenschap). Hoogtes zijn van BB t/m ZZ.
(bij aanmelding even de gewenste hoogte doorgeven).

Gebruikte Paarden- en Ponysportartikelen markt
Op deze Onderlinge dag willen we de mogelijkheid bieden om gebruikte paarden-/ponysportartikelen te kopen en verkopen.
Hoe werkt het: Als je wat te verkopen hebt, dan lever je dit in op de zondagochtend, zo vroeg mogelijk, in de kantine. Alle artikelen moeten voorzien zijn van een briefje met je naam en de vraagprijs. Op het eind van de dag kun je dan het geld van de verkochte artikelen en de niet verkochte waren meenemen. Alles wat nog bruikbaar is voor anderen mag hierbij verkocht worden, dus trek je kasten/zolder leeg en maak een ander blij met jouw spullen! We hopen dat we met alle bovenstaande onderdelen een gezellig programma hebben samengesteld, zodat we deze dag veel deelnemers kunnen begroeten! We wensen onze leden een gezellige en sportieve dag toe, en nodigen hierbij tevens alle leden, donateurs en andere belangstellenden uit om op deze dag aanwezig te zijn; om te supporteren, dan wel voor de gezelligheid, die deze dag voorop staat. Uw belangstelling stellen wij zeer op prijs! Graag tot ziens op zondag 3 september! Met vriendelijke groet,Bestuur L.R. De Duinridders & P.C. De Schildknapen