15 augustus Meetmoment Dressuur

We gaan op zaterdag 15 augustus a.s. nog een keer een Meet- en Beoordelingsmoment Dressuur organiseren, net als op 18 & 19 juli jl.

Zelfde spelregels (paarden en pony’s, klassen BB t/m M2, feedback van de jury, geen klassement, wel voor winstpunten, inschrijven via Mijn KNHS), en Corona-richtlijnen als onderstaand!

Schrijf snel in, er is nl. beperkt plaats!

In 2020 kunnen we vanwege de Corona helaas geen groots Concours Hippique Schoorl organiseren, en helaas ook geen officiële wedstrijden.

Wat wel mag, en wat we dan ook gaan doen is het organiseren van een Meet- en Beoordelingsmoment Dressuur, en wel in het weekend waarin we anders het CH Schoorl hadden georganiseerd, dus op zaterdag 18 & zondag 19 juli 2020.

Zowel zaterdag als zondag kun je met je pony of je paard een dressuurproef rijden in een dressuurbaan op onze prachtige springweide (op gras), waarbij een jurylid je dressuurproef beoordeeld.

Er is géén klassement, en er is géén prijsuitreiking, dit is echt uitsluitend bedoeld als meetmoment om te kijken waar in de training/opleiding je staat met je paard/pony.

Voor de klassen B t/m M2 kun je wel winstpunten behalen tijdens het Meet- en Beoordelingsmoment.

Inschrijven voor het Meet- en beoordelingsmoment gaat via Mijn KNHS, let op dat je de juiste datum invult!

De combinaties voor de klasse BB kunnen een mail sturen aan secretariaat@duinridders.nl.

Let op: er zijn vanwege de Corona een aantal strikte voorwaarden:

  • Elke combinatie mag maximaal 1 begeleider meenemen;
  • Buiten deze ene persoon per combinatie, zijn verder geen bezoekers toegestaan;
  • Trailers kunnen gratis geparkeerd worden bij ons terrein, maar met een tussenafstand van minimaal 5 meter (volg de aanwijzingen op van de parkeerwachter);
  • Opzadelen en afzadelen mag uitsluitend bij de trailer (als je te paard komt, dan op- en afzadelen uitsluitend bij je stal)
  • Houd op het terrein ten alle tijde 1,5 meter afstand tot anderen;
  • Inrijden kan vlakbij de dressuurbaan, maar met maximaal 5 combinaties tegelijk (volg de aanwijzingen van de ringmeester);
  • De kantine is niet geopend;
  • Na afloop van je dressuurproef mag je uiteraard uitstappen, na het uitstappen dien je direct je paard/pony bij de trailer af te zadelen en gelijk het terrein te verlaten;
  • Je behaalde punten volgen later via Mijn KNHS en/of via de mail
  • Wij nemen alle RIVM richtlijnen in acht, en verwachten dat onze deelnemers dat ook doen.

Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet via Mijn KNHS (B t/m M2) of via de mail (BB) aan secretariaat@duinridders.nl.

Ook voor overige vragen kun je een mailtje sturen naar het secretariaat.

Starttijden zullen in de week voorafgaand gepubliceerd worden op Mijn KNHS en op Startlijsten.nl